O nama

Poštovani članovi (budući i “stari”),

Fitness centar „4life“ je najveći centar takve vrste u Banja Luci. Nalazimo se u ulici Vojvode Živojina Mišića 10 (naselje Borik, iznad prodajnog objekta Moj Market). Omogućavamo vam prostranih 1200 kvadrata prozračnog prostora okruženog staklenim površinama i visinom od 5 metara za ugodno treniranje. U sklopu našeg centra nalazi se teretana sa preko 70 radnih jedinica i sala za grupne treninge od 120 kvadrata.
Naši članovi imaju na raspolaganju saunu, solarijum, masažu, tuševe, fit bar itd.

“4life” je opremljen profesionalnim spravama koje koriste vrhunski sportisti. Veliki izbor bučica, klupa i mašina će vam pomoći da na lakši način oblikujete svoje tijelo i dođete do željenih rezultata. Bogat kardio program se sastoji od  profesionalnih traka za trčanje (Cybex pro i Life fitnes),  orbitreka, stepera i bicikla. Od dodatnog sadržaja izdvajamo: fit line, total body workout, body pump, aerobic, pilates, step aerobik.

Tu smo da  vam pružimo prijatan i prijateljski ambijent u kojem možete vježbati u miru pod budnim okom naših instruktora.
Tu smo da vam pružimo prijatan i prijateljski ambijent u kojem možete vježbati u miru pod budnim okom naših instruktora.